Блог

СУЛФОРАФАН 25.05.2021 12:00:15

СУЛФОРАФАН

Liposomal Sulforaphane Matrix на CYMBIOTIKA защитава и укрепва клетките, като същевременно подпомага тялото при детоксикация.
Сулфорафанът е изключително мощен фитохимикал, който е открит в кълновете на броколите и други кръстоцветни зеленчуци. Изследванията показват, че това съединение играе огромна роля за клетъчната детоксикация и може да помогне за подобряване на клетъчната комуникация.

В съвременната модерна екосистема сме заобиколени от множество токсини, които се намират във водата, която пием, храната, която ядем, и въздуха, който дишаме. Тези токсини се натрупват и с течение на времето се превръщат в тежест за човешкото тяло. В крайна сметка това води до клетъчна дегенерация, преждевременно стареене и болести.

Liposomal Sulforaphane Matrix на CYMBIOTIKA подпомага намаляването на натрупването на токсини чрез активиране на трите фази на клетъчна детоксикация. Всъщност е открито, че сулфорафанът е най-мощният индуктор на ензими от фаза II, идентифицирани някога.
Детоксикация от фаза II е процес, при който черният дроб използва един от двата основни ензимни пътя за отстраняване на токсични вещества от тялото, като известни канцерогени в хранителните ни запаси (например глифозат).

Liposomal Sulforaphane Matrix на CYMBIOTIKA съдържа сулфорафан, глюкозинолати и хлорофилин. Това са фитохимикали, които са проучени задълбочено за огромното им въздействие върху намаляването на увреждането на свободните радикали, намаляване на възпаления, неутрализиране на токсините и защита на здравите клетки.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Интересно и любопитно

Интересно и любопитно

СУЛФОРАФАН

СУЛФОРАФАН

Liposomal Sulforaphane Matrix на CYMBIOTIKA е защитава и укрепва клетките, като същевременно подпомага тялото при детоксикация. Сулфорафанът е изключително Liposomal Sulforaphane Matrix на CYMBIOTIKA е защитава и укрепва клетките, като същевременно подпомага тялото при детоксикация. Сулфорафанът е изключително 2021-05-25T12:00:57+03:00 СУЛФОРАФАН

<p><strong>Liposomal Sulforaphane Matrix на CYMBIOTIKA</strong>&nbsp;защитава и укрепва клетките, като същевременно подпомага тялото при детоксикация. <br />Сулфорафанът е изключително мощен фитохимикал, който е открит в кълновете на броколите и други кръстоцветни зеленчуци. Изследванията показват, че това съединение играе огромна роля за клетъчната детоксикация и може да помогне за подобряване на клетъчната комуникация.</p> <p>В съвременната модерна екосистема сме заобиколени от множество токсини, които се намират във водата, която пием, храната, която ядем, и въздуха, който дишаме. Тези токсини се натрупват и с течение на времето се превръщат в тежест за човешкото тяло. В крайна сметка това води до клетъчна дегенерация, преждевременно стареене и болести.</p> <p><b>Liposomal Sulforaphane Matrix на CYMBIOTIKA </b>подпомага намаляването на натрупването на токсини чрез активиране на трите фази на клетъчна детоксикация. Всъщност е открито, че сулфорафанът е най-мощният индуктор на ензими от фаза II, идентифицирани някога. <br />Детоксикация от фаза II е процес, при който черният дроб използва един от двата основни ензимни пътя за отстраняване на токсични вещества от тялото, като известни канцерогени в хранителните ни запаси (например глифозат).</p> <p><b>Liposomal Sulforaphane Matrix на CYMBIOTIKA&nbsp;</b>съдържа сулфорафан, глюкозинолати и хлорофилин. Това са фитохимикали, които са проучени задълбочено за огромното им въздействие върху намаляването на увреждането на свободните радикали, намаляване на възпаления, неутрализиране на токсините и защита на здравите клетки.</p>

, , ,
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки