ЧЗВ

 • Можете ли да приемате няколко продукта едновременно?

  Да, можете да комбинирате няколко продукта едновременно.
  Cymbiotika препоръчва продуктите да се приемат по различно време на деня, тй като всеки продукт има специфични предимства и ефектът би бил по - голям, ако се приемат в препоръчаните часове.
  При всички случаи, приемането на продуктте във време, в което предпочитате, смесени или поотделно, няма да намали техния ефект и ползи за здравето.

 • Кога е най - подходящото време за приемане на продуктите?

  Продуктите на Cymbiotika могат да се приемат по всяко време на деня, освен Symergy B12, за който се препоръчва да се приема преди 14:00 ч.

 • Всички продукти на Cymbiotika ли са vegan?

  Да, всички продукти на Cymbiotika са vegan, с изключение на ReGenesis

 • Всички продукти на Cymbiotika ли са органични?

  Много от продуктите на Cymbiotika съдържат органични съставки, но някои от продуктите съдържат диворастящи и биодинамични съставки, които дори са с по-високо качество от органичните. Всички съставки, които използва Cymbiotika не съдържат ГМО, химикали и токсини, които могат да бъдат открити в комерсиално отглежданите храни.

 • Подходящи ли са продуктите на Cymbiotika за деца?

  Cymbiotika препоръчва винаги да се консултирате с педиатър, преди да дадете определен продукт на децата си.

 • Подходящи ли са продуктите на Cymbiotika за бременни?

  Някои от продуктите на Cymbiotika не само са подходящи, но горещо се препоръчва приемът им по време на бременността. Въпреки това Cymbiotika съветва, ВИНАГИ да се консултирате с лекар, преди да започнете да приемате определен продукт.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки